dimecres, 17 de maig del 2017

Itinerari Rider500

El proper dissabte 27 de maig tindrà lloc la Rider1000. Es tracta d'un esdeveniment no competitiu dividit en 3 modalitats: la de 1000km, la de 500km i la de 300km. 

L'any passat hi vaig participar per primer cop fent els 1000km. Va ser dur però també va ser una experiència molt gratificant, ja que ho vàrem fer "mano a mano" amb mon pare.

Aquest any hi tornem, però ens hem decantat per la modalitat de 500km sobretot per evitar la foscor de la nit, i es que en l'edició anterior ja se'ns va començar a fer fosc a Cornellana, que era el punt de control 10 de 15. Finalment vam arribar a Manresa sobre les 4 de la matinada després d'unes 20 hores de ruta, i encara ens quedava la tornada cap a les Terres de Ponent [sona l'ending de Lucky Luke mentrestant... 😆]


Per a qui li pugui interessar, deixo aquí l'itinerari de la Rider500 dividit per trams.Si feu click al quadradet superior dret, se us obrirà amb Google Maps, i des d'allí podreu exportar el fitxer .kml per tal de carregar-lo als vostres navegadors.

Gaaas ✌️✌️✌️

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada